Ditunda ku Pandemi, 'Broadway Blooms' Mawa Patung Luar Deui ka Mal Broadway

Sanaos peluncuran resmi henteu dugi ka 2 Agustus, paméran patung Jon Isherwood ngeunaan dalapan kembang marmer diukir, disimpen dina mall di tengah Broadway di parapatan utama ti jalan 64 dugi ka 157th, parantos katingali. Sareng katingalina sapertos anu dibayangkeun ku Isherwood, saurna ka WSR, dina email ngeunaan kumaha paméranna, Broadway Blooms: Jon Isherwood di Broadway.

"Kuring diulem ku Anne Strauss, kurator seni pikeun Broadway Mall Association, pikeun nimbangkeun ide paméran di Broadway luhur. Dealer seni kuring William Morrison ogé ngadorong kuring pikeun nimbangkeun proyék…. Janten kuring angkat karéta lebet ka kota sareng, kaluar tina kereta bawah tanah kana Broadway luhur, kuring langsung ditarajang ku kaéndahan tengah-tengah tengah. Penanamanana spektakuler sareng mekar pinuh. Respon langsung kuring nyaéta kuring kedah ngukir kembang pikeun ngalengkepan éta. "

Dalapan kembang dikukir tina tujuh jinis marmer. "Kuring bersyukur ka tempat pertambangan Italia sareng perusahaan anu disponsoran proyék éta, sareng utamina ngahaturkeun nuhun ka Broadway Mall Association pikeun masihan kuring kasempetan ngajajah narasi sareng gagasan anu diprovokasi Broadway," nyerat Isherwood ka Rag.

Broadway Blooms diayakeun ku Asosiasi Broadway Mall, kalayan gawé bareng NYC Parks Department's Art dina program Parks, sareng Morrison Gallery di Kent, Connecticut, kalayan dibantosan ti Distrik Perbaikan Usaha Lincoln Square. Éta mangrupikeun pertunjukan patung ka-13 anu dipidangkeun ku Broadway Mall Association ti saprak 2005.

Patung kembangan sakuduna ditayangkeun dina taun 2020, tapi, "langkung ti sataun pandemi Covid nyangsang angkutanana ti studio Isherwood di Italia," paparan pers pers. "Tumbuhan" mekar "tina dalapan patung marmer ayeuna dina bentuk kembang ngarayakeun balikna kahirupan kota saatos usum salju sareng musim semi anu sesah sareng sesah."


Waktos Post: Jul-30-2021